LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT WIN7 DRIVER

Moras ici sistemom elliminacije, ne znam, proveri kvalitet signala iz zida nadam se da ti taj signal nije od neke antene sa krova, vec je od sbb ili sl. MOze li neko da pomogne? Ali pre svega proveri da li si dobro povezao koaksijalni kabl- tu je najcesce problem. Kartice su iste ali daljinski nisu moj je bele. Od samog pocetka Gigabyte je non stop bagovala na Windows XP , nestajala slika, posle ak minuta zvuk pocne da kasni za tonom a daljinski je blago receno uzas jer nije radio od samog starta kako treba. Ne znam u cemu je problem posto sam sve potupno odradio kako i pise. Ask a Question Want to reply to this thread or ask your own question?

Uploader: Mogami
Date Added: 21 October 2018
File Size: 51.18 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 73286
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

TV2000 XP Expert driver does not install

Ima sjajan domet i puno opcija. O cemu se ovde radi??? The class installer has denied the request to install or upgrade this device. Kole ; to je problem sa pci slotom, nema dobar kontakt sa karticom, meni se ista stvar desavala tf2000 56k modemom, a i sa tv kartom, moraces necim da je fiksiras u polozaj u kome radi.

Da ne ulazim u detalje: A da nezaboravim da napomenem FM,radi fenomenalno bez nekih sumova ili bilo cega sto bi vam kvarilo uzitak slusanja oeadtek radio stanice. I’ll do some further digging and if I can think of anything that would help, I’ll post back here.

  FB308C XP DRIVER

Najbolji odnos cena – kvalitet. Kartica radi odlicno, sve dok je ne stavite u sistem koji ima veliku kolicinu memorije konkretno: After that, you can post your question and our members will help you out. Problem postoji vec godinama, mozete na netu da nadjete ljude koji su se zalili na istu stvar. Bolju nisam imao -: Ova katica i dalje smara opasno! Do sada sve radi perfektno, upravo zbog analognog tjunera koji ova kartica poseduje. History of the Bicycle.

Da li bi mogao da mi objasnis malo taj S-video, i za sta sluzi, molim te.

Leadtek WinFast TV XP Expert Driver – Windows 7 bit | Leadtek

Sve u svemu, nije lose. Nedavno sam ugradio ovu karticu kod prijatelja i radi lepo. Imao sam nekoliko kartica, jos od win98 pa do sedmice, i ova mi se cini ubedljivo najboljom do sada. Moras ici sistemom elliminacije, ne znam, proveri kvalitet signala iz zida nadam se da ti taj signal nije od neke antene sa krova, vec je od sbb ili sl.

Leadtek WinFast TV 2000 XP (Deluxe), Windows 7 Pro 64

Softver je brz, stabilan, jedino mi zamrzne slika kada se aktivira user account control u win-u pa sam ga iskljucio.

  CANON DM-MV650I DRIVER

Za ovu kartu nema,niti ih je bilo. Nowibe ; hvala na savetu, pokusacu kada budem otvarao komp For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Da li se nekom desava da mu slika treperi blago, mislim na desktop.

WinFast TV XP Expert (FMMK3) – Software Patch

Kartice su iste ali daljinski nisu oeadtek je bele. To nisu iste karte Ako nemas lemilicu onda nadji nekog ko ima i ume: Dakle Leadtek preporuka i nadam se da sam nekom pomogao.

Ako imas neki link gde to ima,daj link. Ponavljam, moras sam pronaci sta je uzrok, moze biti, ne daj Boze, da je neispravna sama TV kartica.

Zvuk i slika nisu sinhronizovani. Kupio sam kabl u Kkomtrejdu din i odatle povezao sa tv kartom.

Kupio sam ovu karticu pre ak dana, instalirao sam je na Windows 7 sa drajverima i softverom koji su dosli u paketu od proizvodjaca. Na daljinski nekad reaguje, nekad ne. Nisam imao nikakvih problema.